Sakarya Üniversitesi’nin Raporu Bekleniyor

03.12.2011

Deprem felaketiyle sarsılan Van’da eğitime başlanması için Sakarya Üniversitesi, İTÜ ve ODTÜ öğretim üyelerinden oluşan heyetin hazırlayacağı rapor bekleniyor.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğretim üyelerinden oluşan heyetler, deprem bölgesindeki okullarda incelemelerde bulundu.

SAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Adil Altundal, Doç. Dr. Naci Çağlar, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Kasap, Yrd. Doç.Dr. Mücteba Uysal, Yrd. Doç.Dr. Mustafa Kutanis, Yrd. Doç. Dr. Aşkın Özocak, Doç.Dr. Ahmet Necati Yelgin ve Doç. Dr. Erkan Çelebi bölgede inceleme yapan heyet içinde yer alıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bölgedeki okullarda inceleme yapmak üzere görevlendirilen öğretim üyelerinden oluşan heyetler, Van`ın değişik bölgelerindeki okullarda inceleme yaptı.

İnceleme sonrası hazırlanacak rapor Milli Eğitim Bakanlığı’na sunulacak.

03/12/2011 – Haber Merkezi