Sakarya Üniversitesi Öğrencilerinden İkincilik Ödüllü Kısa Film

Sakarya Üniversitesi Öğrencilerinden İkincilik Ödüllü Kısa Film
04.04.2017
750
A+
A-

Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı “ELEM” adlı film, Camdan Yürekler Kısa Film Yarışmasında ikinci olarak ödül aldı.

SAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Almanca Çeviribilim bölümü hazırlık sınıfı öğrencileri Erdem Büyükçopur ve Ece Aygün ile İletişim Fakültesi Gazetecilik 1’inci sınıf öğrencileri Ahmet Yudahan Cumhur ve Uğur Can Çiçek, “ELEM” filmini Sakarya’nın Kocaali ilçesine bağlı küçük bir sahil köyü olan Caferiye Köyü’nde çekti.

Karabük Üniversitesi öğrencisi Özgür Apuhan’ın yönetmenliğini yaptığı filmin yapımcılığını ise SAÜ öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi olan “3+bir Oluşum” sağladı.

Camdan Yürekler Kısa Film Yarışması, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ve Uluslararası Göç Örgütü işbirliğinde, İngiliz Büyükelçiliği’nin desteğiyle hassas durumdaki göçmenlerin korunma ihtiyaçları konusunda farkındalığın artırılması amacıyla düzenlendi.

Filmin kadrosu ise şu şekilde:

“Oyuncu: Ahmet Yudahan Cumhur, Sanat Yönetmeni: Ece Aygün, Görüntü Yönetmeni: Uğur Can Çiçek. Kameramanlar: Erdem Büyükçopur ve Uğur Can Çiçek. Kurgu: Erdem Büyükçopur. Yapım: 3+bir Oluşum. Yönetmen: Özgür Apuhan. Senaryo: Özgür Apuhan ve Ahmet Yudahan Cumhur”

04-04-2017 / ST
750 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.