Gök Gürültülü

Sakarya Üniversitesi Öğrencileri Kendilerini Böyle Tanımlıyor

11.10.2011

Danışmanlık şirketi Realta’nın yaptığı araştırma Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin görevini nasıl bir sorumlulukla yaptığını ortaya koydu.

Hürriyet Kampüs gazetesi bugün danışmanlık şirketi Realta’nın 14 bini aşkın üniversite öğrencisi üzerinde yaptığı araştırmaya yer verdi.

Anket sonuçlarına göre Sakarya Üniversitesi öğrencileri aktif hayal gücüne sahip, görev tamamlanıncaya kadar azimle çalışan, işleri teknik şekilde yürütebilen, çok yönlü, derinlemesine düşünen, herkese karşı düşünceli ve nazik çıktı.

İşveren marka yönetimi stratejileri geliştiren ve uygulayan danışmanlık şirketi Realta, 14 bin 215 üniversite öğrencisine ‘Kendinizi nasıl bilirsiniz” diye sordu.

Tüm haber için tıklayın: