Sakarya Üniversitesi KA 107 Pastasından Payını Kaptı

05.09.2019

2019 Dönemi Ortak Ülkeler ile Hareketlilik (KA107) Faaliyeti Sonuçları Açıklandı

2019 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği – Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında başvuru sonuçları açıklandı.

Sakarya Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörlüğü ilk kez KA 107 projesine sahip oldu. Proje kapsamında Erasmus+ Koordinatörlüğü tarafından yapılan 6 ülke başvurusundan Rusya Federasyonu’ndaki Dostoevsky Omsk Devlet Üniversitesi (OmSU) / Bilgisayar-Bilişim ve Tarih Bölümleri ile Kosova’daki Universium College / İşletme Bölümü olarak 2 proje kabul edildi. Projelerin toplam tutarı 70.990,00 Euro olup, bu projeler ile üniversitemize gelen ve giden öğrenci sayısı arttırılmıştır.

Sakarya Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörlüğü’nün gelecek yıl hedefleri arasında Uzakdoğu ülkeleri ve Amerika yer almaktadır.

ETİKETLER: ,