Sakarya Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Arge Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı

06.05.2014

Sakarya Üniversitesi eğitim-öğretim ve Arge faaliyetleri değerlendirme toplantısı 07 Mayıs Çarşamba günü The Green Park Kartepe Otel’de yapılacak.

SAÜ Lisans Programlarında sürdürülmekte olan eğitim-öğretim programlarının güncellenmesi çalışmaları, araştırma-geliştirme faaliyetleri ile kalite ve akreditasyon uygulamaları konularında değerlendirme toplantısı yapılacak. 07 Mayıs Çarşamba günü The Green Park Kartepe Otel’de  saat 09:30’da başlayacak olan toplantı, tüm gün sürecek.

Toplantı Programı

-Yükseköğretimde Misyon-Program Çıktıları-Eğitim Planlama-Arge-Akreditasyon-Kalite uygulamaları ve sürekliliğin sağlanması: Sakarya Üniversitesi
-2014-15 Eğitim Öğretim Yılı Program güncelleme çalışmaları/Eğitim Programlarında Ölçme ve Değerlendirme
-SAÜ Lisansüstü Programlarında Hedefler