Sakarya Üniversitesi Belgeseli’nin İlk Gösterimi Yapıldı

Sakarya Üniversitesi Belgeseli’nin İlk Gösterimi Yapıldı
05.03.2015
1.176
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından hazırlanan “Kuruluşundan Günümüze Sakarya Üniversitesi Belgeseli” nin galası, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Genel yönetmeliğini SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman’ın, yönetmeliğini SAÜ Öğr. Gör. Aybars Bora Kayhaoğlu’nun yaptığı belgeselde, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve SAÜ kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Evren, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve SAÜ eski Genel Sekreteri Prof. Dr. Ömer İnan, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve SAÜ eski öğretim üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı ve SAÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Sami Güçlü, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı ve SAÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Davut Dursun, SAÜ Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Güney ile SAÜ kurucularından Prof. Dr. Nevzat Kor ile yapılan röportajlar yer aldı. Sakarya Üniversitesi’nin kuruluşu ve tarihini anlatan belgesel, izleyiciler tarafından tam not aldı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Bizi çok eskilere götüren bu film bir başlangıç, devamının geleceğine inanıyorum.  Filme katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Gala, belgeselde emeği geçenlere teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

05/03/2015 – MA


1.176 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.