Sakarya Üniversitesi 2’nci Oldu

Sakarya Üniversitesi 2’nci Oldu
14.12.2015
700
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) işbirliğinde düzenlenen Üniversiteler Basketbol 2. Lig Grup Birinciliği maçları sona erdi.

Üniversiteler Basketbol 2. Lig grup birinciliği mücadeleleri, Atatürk Spor Salonunda oynanan maçlar ile sona erdi.

Sakarya Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi basketbol takımlarının mücadele ettiği karşılaşmalar sonunda Çanakkale 18 Mart Üniversitesi şampiyon oldu. Sakarya Üniversitesi basketbol takımının ikinci olduğu turnuvada 3. Yalova Üniversitesi ve 4. Bursa Teknik Üniversitesi oldu.

Bursa Teknik Üniversitesinin en centilmen takım seçildiği turnuvanın en değerli oyuncusu ödülünü Çanakkale 18 Mart Üniversitesi sporcusu aldı. En iyi forvet ödülü alan Sakarya Üniversitesi sporcusuna ödülünü deneyimli gazeteci Suat Beyenal verdi. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Üniversite Sporları İl Temsilcisi Adem Erbay ve Sakarya Üniversitesi Spor Şube Müdürü Recep Ece takdim etti.

14.12.2015 – YC


700 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.