Sakarya Üniversitesi 25. Yılını Kutluyor

14.11.2017

Sakarya Üniversitesi, kuruluşunun 25. yılını düzenleyeceği çeşitli etkinlikler ile kutluyor.

Kurulduğu 1992 yılından bu yana yenilikçi ve yükselen bir değer olarak 25. yılına giren Sakarya Üniversitesi’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Kültür ve Kongre Merkezi’nde 15 Kasım Çarşamba günü “25. Yıl Belge Töreni” ve Devlet Konservatuarı tarafından hazırlanan “25. Yıl Konseri” düzenleniyor.

Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1’de saat 18:00’de başlayacak etkinlikte sırasıyla protokol konuşmaları, 25. Yıl Belge Töreni ve Devlet Konservatuvarı 25. Yıl Konseri yer alacak.

14-11-2017 / ST