Sakarya Tatankalar Türkiye Şampiyonluğu için Sahaya Çıkıyor

09.06.2017

Sakarya Üniversitesi Tatankaları, Korumalı Futbol Türkiye 1.Ligi Final maçına çıkıyor.

Korumalı Futbol Türkiye 1.Ligi Finali, 15 Haziran Perşembe günü saat 15.00’de İstanbul Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında Sakarya Üniversitesi Tatankaları ve Koç Üniversitesi Rams arasında oynanacak. Bu önemli mücadele, aynı zamanda TRT Spor’dan da naklen yayınlanacak.

Sakarya Üniversitesinin başarılı Korumalı Futbol Takımı Tatankalar, Profesyonel Lig’de normal sezonu 6 galibiyet 1 mağlubiyet ile 2’nci sırada tamamlamış, Yarı Finalde İTÜ Hornets takımını 31-20 ile geçerek adını finale yazdırmıştı. Koç Rams ise normal sezonu namağlup tamamlamış ve Yarı Final’de Yeditepe Eagles’ı 17-16 ile geçerek finale gelmişti.

Bu zamana kadar çeşitli liglerde 7 kez karşılaşan 2 takım arasında oynanan resmi maçların 2’sini Sakarya Tatankalar, 5’ini ise Koç Rams kazandı. Koç Rams son 4 sezonun tamamında final oynarken, sadece geçen sezon şampiyonluğa ulaşabildi. Sakarya Üniversitesi Tatankaları ise tarihinde ilk kez finale çıkma heyecanı yaşıyor.

09-06-2017 / ST