Sakarya Tanıtım Gezisi

Sakarya Tanıtım Gezisi
24.10.2017
1.158
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği tanıtım gezisine katıldı.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gezi kapsamında Ofis Sanat Merkezi, Kent Orkestrası, Sakarya Sanat Galerisi, Çözüm Masası, Yenikent Park, Sokak Hayvanları Barınağı ve Macera Park’ı ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Çözüm Masası personeli eşliğinde gerçekleştirilen programa Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Prog. Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, Öğr. Gör. Dr. Emine Balcı, Öğr. Gör. Serpil Çiğdem eşliğinde Halkla İlişkiler, Pazarlama ve Dış Ticaret programı öğrencileri katıldı. Gezide Öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan kültürel, çevresel ve sosyal hizmetlerin tanıtımı yapıldı. Geziye katılan Hocalar ve öğrenciler günün anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin, “Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’nın düzenlemiş olduğu geziden çok keyif aldık. Büyükşehir’in yatırımlarını yakından görme fırsatı bulduk. Büyükşehir Belediyesi’ne eğitime olan desteklerinden ve şehir için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan gezi öğrencilerim için motivasyon kaynağı oldu” diye belirtti.

24.10.2017 – YC


1.158 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.