Sakarya MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Sakarya MYO’da Mezuniyet Coşkusu
04.07.2018
1.857
A+
A-

Sakarya Meslek Yüksekokulu öğrencileri aileleri ve hocalarıyla birlikte mezuniyet coşkusu yaşadılar.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ)  Sakarya Meslek Yüksekokulu (MYO) 2017-2018 yılı mezunları Esentepe Kampüsü’nde Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda kep atarak mezun oldular. 300 öğrenci, aileleriyle birlikte geldikleri salonda mezuniyet belgelerini aldılar. Bölüm birincilerine plaketlerin ve çeşitli hediyelerin verildiği törene Sakarya Meslek Yüksekokulları Koordinatörü ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Doç.Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya MYO Müdürü Dr.Öğretim Üyesi İsmail Gümüş, çok sayıda akademisyen ve öğrenci yakınları da katıldı.

Tören İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başladı. Açılışta konuşma yapan Prof. Mehmet Sarıbıyık, öğrencilerin uygulamalı eğitimle daha nitelikli bir şekilde mezun olduklarına dikkat çekerek, mezuniyetlerinin öğrencilerine, ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Okul müdürü Dr. Gümüş ise Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun köklü ve tecrübeli bir okul olduğuna vurgu yaparak, yoğun geçen eğitim öğretim döneminin ardından öğrencilerin mezun olmasını mutlulukla karşıladıklarını belirtti.  Daha sonra Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nden  3.70 ortalamayla mezun olan okul birincisi Şevval Nur Şahin konuşma yaparak emek veren hocalarına ve destek olan ailesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler büyük bir coşkuyla kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

4/07/2018 – SMYO


1.857 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.