Sakarya MYO’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı

21.03.2017

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu tarafından “18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı” düzenlendi.

Sakarya Meslek Yüksekokulu’nda 17 Mart Cuma günü gerçekleştirilen etkinlik Sakarya MYO Müdür Yardımcısı İsmail Öylek, Sakarya MYO Sekreteri Himmet Bayır, Sakarya MYO Öğr. Gör. İ. Zafer Tanrıverdi’nin katılımlarıyla gerçekleşti.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Öğrenci Temsilcisi Ömer Faruk Yıldırım, 18 Mart’ın unutulamayacak bir tarih olduğunu dile getirerek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Açılış konuşmasından sonra Hüseyin Nihal Atsız’ın Kahramanlık adlı şiiri okundu ve beğeni topladı. Öğrenci Temsilciliği tarafından hazırlanan programda sinevizyon gösterisi de yapıldı.

Etkinliğe konuşmacı olarak ise Eğitimci – Yazar Ali Çetinkaya katıldı.

21-03-2017 / ST