Sakarya Gülüyor, Türkiye Gülüyor

26.04.2016

Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, “Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor” isimli sosyal farkındalık projesi başlattı.

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri Esra Demir, Sema Yartunç, Nurşah Özden, Nigar Akbudak, İbrahim Aslantaş, Sedat Ergen, Büşra Bilir, Jumagul Rahmanova ve Neriman Özer tarafından “Sakarya Gülüyor Türkiye Gülüyor” isimli sosyal farkındalık projesi başlatıldı. Proje, modernleşen dünyada bireyselleşen ve yalnızlaşan insanlara gülmeyi, sevgiyi, paylaşmayı, birlikteliği ve barışı anımsatabilmeyi amaçlıyor.

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Zafer Danış’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen projenin tüm ülkeye ve dünyaya yayılması hedefleniyor. Gülmenin bulaşıcı olduğu ve birçok hastalığı önlediği olgusundan yola çıkan öğrenciler, projenin sürekliliği ve dikkat çekmek için  Twitter’da #gülmeliyimçünkü etiketiyle bir farkındalık oluşturmaya başladı.

26.04.2016 – YC