Sakarya Gazeteciler Birliği’nden Rektör Elmas’a Ziyaret

17.04.2015

Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe ve Yönetim Kurulu üyeleri Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı bilgi paylaşımının yapıldığı ziyarette yerel basının önemine değinen Rektör Prof. Dr. Elmas, demokrasilerde yerel basının öneminin büyük olduğunu ifade ederek, yerel basının toplumsal konularda bir seferberlik halinde, toplumu harekete geçirmek yönünden önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Sakarya Üniversitesi’ndeki gelişmelere de değinen Rektör Elmas, üniversite olarak yerel basını desteklediklerini, iletişim alanında gelişen ve dönüşen dünya şartlarına uygun ortak projeler geliştirebileceklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Aydıntepe ve Kurul üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

17/04/2015 – ST