Sakarya Ahde Vefa Grubundan Rektör Al’a Ziyaret

03.11.2022

Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al’ı makamında ziyaret ederek Rektörlük görevine atanmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyarette Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı Mükerrem Koç’a Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Buruşoğlu, Kenan Karaca, Bedrettin Yaylalı, Abdülkerim Yıldırım, İsmet Durak, İmdat Taşkın, Erol Kocacık, Dr. Şafak Beşler, Ahmet Aktardoğan ve Doç. Dr. Fikret Halis eşlik etti. Ziyaretlerinden dolayı Ahde Vefa Grubu’na teşekkürlerini ileten Rektör Hamza Al, iş dünyasını önemli bir paydaş olarak gördüklerini, gerek ülkemizin gelişmesine gerekse üniversite- sanayi iş birliğinin artmasına ve Üniversitemizin araştırma üniversitesi olma, hedeflerine ulaşmasında önemli desteklerinin olacağına inandığını söyledi.