SAİTEM’den Rektör Elmas’a Ziyaret

12.09.2013

SAİTEM ekibi Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

TÜBİTAK tarafından organize edilen Alternatif Enerjili Araç Yarışları Güneş Enerjili Araçlar kategorisinde birinci olan Sakarya Üniversitesi İleri Teknolojiler Uygulama Topluluğu (SAİTEM) ekibi, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi Güneş Arabası (SAGUAR) ekip üyeleri Volkan Çetin, Doğan Taş, Samet Bakırcı ve İbrahim Fırat’a yarışmadaki birinciliklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Elmas, ekibi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

12/09/2013 – ST