Sağlıklı Yaşam İçin Spor

Sağlıklı Yaşam İçin Spor
10.03.2015
765
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri ve Aktif Yaşam Topluluğu tarafından “Sağlıklı Yaşam İçin Spor” isimli bir konferans düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, eski Milli Boksör ve Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Arş. Gör. Yakup Kılıç’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, BESYO öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Milli takım ve boks ile ilgili tecrübelerini SAÜ’lü öğrenciler ile paylaşan Arş. Gör. Kılıç, spor yapmanın toplum içinde bir farkındalık yarattığını ve kişinin kendisine olan özgüvenini arttırdığını söyledi. Hedeflere ulaşmak için çok çaba sarf edilmesi gerektiğinin altını çizen Arş. Gör. Kılıç, “Öğrencilerimizin farklı hedefleri var. Ama hedefleri doğrultusunda nasıl hareket edilmesi gerektiğini bilmiyorlar. Burada spor devreye giriyor. Spor bunları pekiştiriyor” dedi.

Mutluluğun, kişinin elinde olanlar ile değil, aklında olanlar ile sağlanabileceğini dile getiren Kılıç, “Kendinizi motive etmek için bir şeyler ile uğraşıyorsanız, mutlu olmanın yolunu bulmuşsunuzdur” şeklinde konuştu.

Konferansın sonunda Arş. Gör. Yakup Kılıç’a, BESYO Arş. Gör. Cuma Ece tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

10/03/2015 – SNT


765 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.