Gök Gürültülü

Sağlık İçin Hareket Et

Sakarya Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından ‘Sporda Etkinlik Yönetimi’ dersi kapsamında ‘Sağlık İçin Hareket Et’ isimli bir etkinlik düzenlendi.

Sağlık İçin Hareket Et
11.04.2017

SAÜ Helikopter Pisti’nde düzenlenen etkinlikte, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğünün engelli kursiyer öğrencilerine ve SAÜ’lü öğrencilere yönelik yaşamda kal (Survivor) istasyonu,  zumba dans gösterisi, zinde kal arenası, mini kale futbol karşılaşması, müzik ve yiyecek kortları ile ödüllü çarkıfelek yarışmaları düzenlendi.

Etkinliğin açılışında konuşan SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İlayda Gülseren Demir, “İnsanoğlu var olduğu andan itibaren sporun içerisinde yer almıştır. Günümüzde ise spor bilim, sanat, sağlık ve kültür gibi çoklu disiplinleri birbirine bağlayan bir araçtır. Bugün burada Sporda Etkinlik Yöneticiliği Bölümü öğrencilerimiz, Spor Etkinlik Yönetim dersi kapsamında etkinlik tecrübesi edinirken önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyorlar” dedi.

11/04/2017 – MA