Sağlık Hizmetleri MYO Dünya Laborantlar Gününü Kutladı

26.04.2018

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 28 Nisan Dünya Laborantlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlandı.

SAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir, mesajında 2007 yılından itibaren her yıl 28 Nisan tarihinin ‘Dünya Laborantlar Günü’ olarak kutlandığı bilgisini verdi.

Sağlık hizmetlerinde doğru teşhis ve tedavinin yapılabilmesi için laboratuvar hizmetlerinin kritik öneme sahip olduğunu dile getiren Doç. Dr. Mehmet Altundemir, yüksekokulda Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümüne bağlı olarak Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programının eğitim verdiğini, bu konuda en yüksek kalitede hizmet verilmesini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Doç. Dr. Mehmet Emin Altundemir, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencilerinin ve tüm laboratuvar çalışanlarının Dünya Laborantlar Gününü kutladı.

26-04-2018 / ST