Rektörümüzden Başkan Babaoğlu’na Ziyaret

07.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette üniversitemizin şehri kapsayan çalışmaları, eğitimi ve akademik alandaki çalışmaları hakkında konuşuldu.

Üniversitemizin araştırma, geliştirme ve yapılandırma alanında yaptığı çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği ziyarette Babaoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Üniversitemizde elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını söyleyen Babaoğlu iş birliklerini arttırarak eğitim alanında yapılan çalışmalara daha fazla ağırlık vereceklerini aktardı. Rektör Prof. Dr. Al üniversitemizin araştırma hedefleri hakkında bilgiler vererek, Babaoğlu’na misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.