Rektörümüz Deprem Bölgesine Giden Başkan Yüce’yi Ziyaret Etti

Rektörümüz Deprem Bölgesine Giden Başkan Yüce’yi Ziyaret Etti
14.02.2023
1.975
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan destek alanı ziyaretinin ardından deprem bölgesine giderek çalışmalara destek veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Meclisi toplantısına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Al Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile bir araya geldi. Toplantıda yerel yönetimlerin asli çalışmalarının yanı sıra enerjilerinin depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm alanında yoğunlaştırılması konuşuldu.
Deprem bölgesine gerçekleştirdiği ziyaretin notlarını paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, depremde zarar gören Kahramanmaraş, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Osmaniye, Hatay, Adana ve Kilis illerine ihtiyaç duyulan ayni yardımların yapılması ve afetzedelere gereği gibi ulaştırılması hususunun sürdürülebilir olması gerektiğini ve taviz verilmeyeceğini belirtti. Ziyarette 1999 depreminde büyük yara alan Sakarya’nın deprem bölgesi için el birliğiyle sürdürdüğü mücadeleyi ve umut olmaya devam etmek için neler yapabileceği konusunda istişarelerde bulunuldu.
1.975 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.