Sisli

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın Taziye Mesajı

17.12.2014

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 16 Aralık 2014 tarihinde elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden öğrenciler için bir başsağlığı mesajı yayımladı. Rektör Elmas’ın mesajı şöyle:

SAÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakım Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Tekin Dündar ve Zeynep Kılıç, 16.12.2014 saat 19.00 sularında demiryolunda yürürken tren kazasına maruz kalıp hayatlarını kaybetmişlerdir. Tekin Dündar’ın cenazesi Adana Ceyhan’da, Zeynep Kılıç’ın cenazesi ise 18.12.2014 tarihinde öğle namazını takiben Kütahya Simav’da defnedilecektir.

Hayatlarını kaybeden öğrencilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine sabır dileriz.