Rektör Elmas’tan Tam Destek

Rektör Elmas’tan Tam Destek
15.05.2012
608
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, otomotiv üssü projesinin Sakarya ilinde kurulması için üniversite olarak tam destek vereceğini açıkladı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve beraberindeki heyet, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas’tan, Sakarya’da gerçekleştirilecek olan “Otomotiv Çalıştayı” ve Sakarya’nın bölgedeki otomotiv üssü olması için destek istedi.

“Otomotiv sektörüne uygun bir bölgeyiz” açıklamasında bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Amerika Detroit örneğini vererek, “ Sakarya’da otomotiv üssü oluşabileceğini ve bölgemizde bu sektörün başarı ile yürütülebileceğini biliyoruz” diye konuştu.

Bu SATSO’nun değil Sakarya’nın projesi açıklamasında bulunan Kösemusul, “Bizler her türlü sanayinin Sakarya’ya gelmesinden ziyade, kontrollü bir şekilde, hem bölgemize hem de insanımıza faydalı olacak sektörleri tespit etmeliyiz. Biz Sakarya’da ipin ucunu bırakmak istemiyoruz. Kontrollü ve ne yaptığımızı bilen, ayakları yere basan projelerde birlikte olalım istiyoruz” dedi.

“Dünya sürekli değiştiği için buna uygun bir atmosfer oluşturmalıyız” diyerek çalışmalara destek vereceğini açıklayan Rektör Elmas, “Biz üniversite olarak, sizinle paydaş olduğumuzu biliyoruz. Sakarya’daki bütün kurumlar ve kuruşlar birbirini desteklerse ve bu süreç hep birlikte yönetilirse bence çok güzel şeyler ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

15/05/2012 – YC


608 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.