Gök Gürültülü

Rektör Elmas’ın ABD Temasları Devam Ediyor

01.04.2013

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas,  ABD üniversiteleri ile temaslarına devam ediyor.

Çeşitli bilimsel toplantı ve faaliyetlere katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) giden Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ’nün uluslararası alanda işbirliği faaliyetlerini genişletmek amacı ile ABD üniversiteleri ile temaslarını sürdürüyor.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman ile Amerika’da ilk 20 üniversite arasına giren Kentucky Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Eli Capilouto, Fen-Edebiyat Dekanı Prof. Dr. Mark Kombluh ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. John Y. Walz ile görüşmelerde bulunan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Elmas, öğrenci ve öğretim elemanı değişimi, ortak araştırma ve konferanslar konusunda çeşitli işbirliği protokolü imzaladı.

01/04/2013 – YC