Rektör Elmas, Viyana’da Uluslararası Matematik Konferansı’na Katıldı

27.08.2014

Sakarya Üniversitesi’nin de desteklediği “3. Uluslararası Avrasya Matematik Bilimleri ve Uygulamaları Konferansı (IECMSA 2014)”, 25 Ağustos’ta Viyana Teknik Üniversitesi’nde başladı.

Dünyanın dört bir yanından bilim insanlarını bir araya toplayacak olan konferans, 17 farklı ülkeden 550 akademisyenin katılımı ile gerçekleşecek. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın da katıldığı konferansta matematik bilimleri ve uygulamalarının gelişimine katkıda bulunularak yeni sonuçlar ve problemler ele alınacak.

İlki 2012 yılında Kosova’nın başkenti Priştine’de, ikincisi ise 2013 yılında Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen serinin üçüncü konferansı, Avusturya’nın başkenti Viyana’da Viyana Teknik Üniversitesi’nde 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

25/08/2014 – ST