Rektör Elmas Van’a Gidiyor

23.11.2011

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, incelemelerde bulunmak üzere Van’a gidiyor.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas bugün (23 Kasım 2011) Van’a gidiyor. Elmas, burada Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin eğitim-öğretime sağlıklı başlamasına yönelik çalışmalar yapmak üzere toplanacak olan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Deprem Koordinasyon Komisyonu Toplantısı’na katılacak.

Depremin ağır hasar verdiği şehirde de incelemelerde bulunacak olan Elmas, geceleyin Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden canlı yayınlanacak olan Abbas Güçlü ile Genç Bakış programına katılacak. Kocaeli Üniversitesi’nin Rektörü  Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ın da konuk olduğu Abbas Güçlü ile Genç Bakış Kanal D’den canlı yayınlanacak.

23/11/2011 – Haber Merkezi