Gök Gürültülü

Rektör Elmas “Rektörler Buluşması”na Katıldı

08.04.2014

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleştirilen “Rektörler Buluşması”na katıldı.

Türkiye-Polonya diplomatik ilişkilerinin 600’üncü yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Rektörler Buluşması” Varşova’da yapıldı. Türkiye ile Polonya üniversitelerinin üst düzey yöneticileri arasında eğitim alanında işbirliğine yönelik görüşmelerin gerçekleştirildiği toplantıya Türkiye’nin Polonya Büyükelçisi Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, , Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile Türkiye’den 14 ve Polonya’dan 17 üniversiteden rektör katıldı.

Toplantının ardından Türkiye’nin Polonya Büyükelçiliği’nde Büyükelçi Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan tarafından Türk ve Polonyalı rektörlerin katıldığı Rektörler Buluşması Resepsiyonu verildi.

08/04/2014 – ST