Gök Gürültülü

Rektör Elmas, ‘Kaos, Karmaşıklık ve Liderlik’ Sempozyumuna Katıldı

17.12.2013

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ‘Kaos, Karmaşıklık ve Liderlik’ sempozyumuna, davetli konuşmacı ve onur konuğu olarak katıldı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 17-19 Aralık 2013 tarihleri arasında Uluslararası Bilim Derneği tarafından düzenlenecek olan ‘Kaos, Karmaşıklık ve Liderlik’ sempozyumun, ilk günkü oturumuna davetli konuşmacı ve onur konuğu olarak katıldı.

Rektör Prof. Dr. Elmas,  Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Kaos, Karmaşıklık ve Liderlik” isimli uluslararası sempozyumun ilk gününde “Üniversiteler, Liderlik ve Kalite” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Ankara’da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen sempozyuma ilişkin detaylı bilgilere “http://www.iccls.org” internet adresinden de ulaşılabilir.

17-12-2013 / ST