Gök Gürültülü

Rektör Elmas Kalite Forumu’na Katılacak

22.11.2012

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kalite Güvencesi Forumu’na katılacak.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Estonya’da düzenlenecek olan 7. Avrupa Kalite Güvencesi Forumu’na katılacak.

Estonya’nın başkenti Tallin’de bulunan Tallinn Üniversitesi’nde22-24 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan  Kalite Güvencesi Forumu’nda kalite güvencesi hakkındaki son gelişmeler masaya yatırılacak. Bu yıl özellikle yüksek öğretimde içsel ve dışsal kalite güvencesinin etkisi tartışılacak.

Bu yılki başlığı ‘Kalite Güvencesi nasıl fark yaratır?’ olacak olan Forumda Rektör Elmas SAÜ’de yükseköğretim alanında yapılan kalite çalışmalarını anlatacak.

21/11/2012 – HM