Rektör Elmas Deprem Danışma Kurulu’na Seçildi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Deprem Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

Rektör Elmas Deprem Danışma Kurulu’na Seçildi
29.03.2017

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, YÖK Yürütme Kurulu tarafından Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) bünyesinde bulunan Deprem Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

AFAD bünyesinde faaliyet gösteren Deprem Danışma Kurulu, depremden korunmak, deprem zararlarını azaltmak, deprem sonrası yapılacak faaliyetler hakkında öneriler sunmak ve depremle ilgili araştırmalar için politikalar ve öncelikleri belirlemek amacıyla kuruldu.

Yılda en az 4 kez toplanan Kurul, Kurul Başkanının çağrısı üzerine olağanüstü toplanabiliyor.

29/03/2017 – YC