Gök Gürültülü

Rektör Elmas ABD Temaslarına Başladı

29.03.2013

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas,  ABD üniversitelerindeki temaslarına başladı.

Çeşitli bilimsel toplantı ve faaliyetlere katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) giden Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ’nün uluslararası alanda işbirliği faaliyetlerini genişletmek amacı ile bir dizi görüşmelerde bulundu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman ile ABD ziyaretinin ilk gününde, Kentucky Eyaleti’nde bulunan Lousville Üniversitesi ve Jefferson Üniversitesi ile akademik temaslarda bulundu.

Rektör Prof. Dr. Elmas, Lousville Üniversitesi’nin akademik işlerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mordean Taylor Archer ve Jefferson Üniversitesi’nin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Radall Daviss ile görüşmelerde bulunduktan sonra, öğrenci ve öğretim elemanı değişimi konusunda çeşitli işbirliği protokolü imzaladı.

29/03/2013 – YC