Rektörümüz Yılbaşında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

02.01.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al yılbaşı gecesinde öğrencileri yalnız bırakmayarak kampüste onlarla bir araya geldi.

Dünya’nın dört bir yanından gelen binlerce öğrencinin eğitim gördüğü üniversitemizde Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al öğrencileri yılbaşı gecesinde yalnız bırakmayarak onlarla kampüste keyifli anlar yaşadı. Çay ve kahve eşliğinde sohbetlerin yapıldığı gecede rektörümüz öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Öğrencilerin sosyal faaliyetleri ile yakından ilgilendiklerini söyleyen Rektör Al tüm Sakarya Üniversitesi ailesine huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yıl dilediği mesajını verdi. Öğrenciler ise rektörümüze öğrenci odaklı çalışmalar yaptığı ve yılbaşında kendilerini yalnız bırakmayıp aile ortamını yaşattığı için teşekkür etti.