Qaboos Üniversitesi ile Üniversitemizin İş Birlikleri Hakkında Görüşüldü

Qaboos Üniversitesi ile Üniversitemizin İş Birlikleri Hakkında Görüşüldü
21.12.2022
736
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile Umman Sultan Qaboos Üniversitesi yetkilileri arasında Ar-Ge içerikli ortak projelerin yapılması ve iş birliklerin oluşturulmasının konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirildi.

Sultan Qaboos Üniversitesi Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Dekanı Prof. Dr. Hadj Bourdoucen, Uluslararası Ofis koordinatörü Mahmoood Abdullah Alkindi ve uzman Abdul Azız Mattar Al-Abri üniversitemize ziyarette bulunarak üniversitemizin uluslararası çalışmaları ve iş birlikleri hakkında bilgi aldı.

SAÜ Rektörlük Senato Salonunda gerçekleşen toplantıda; SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak üniversitemizin yapılanması hakkında bilgi verirken; Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk Yavuz, Uluslararası Ofis Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Tatar, Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Koordinatörlüğünden Dr. Öğr. Üyesi Tuba Canvar Kahveci ve Arş. Gör. Yunus Emre Turan birimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda Umman’ın en büyük devlet üniversitesi olan Sultan Qaboos Üniversitesi ile üniversitemiz arasında Ar-Ge içerikli ortak projelerin yapılması, akademisyen ve öğrenci değişimleri ile ilgili daha kapsamlı ve efektif iş birliklerinin oluşturulması ve gerekli adımların atılmasında görüş birliği sağlandı.

 

 


736 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.