Gök Gürültülü

Prof. Dr. Karabay TUK Üyeliğine Seçildi

09.12.2013

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü  Prof. Dr. Oğuz Karabay, Tıpta Uzmanlık Kurulu üyeliğine seçildi.

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri  Enstitüsü Müdürü ve Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karabay Tıpta Uzmanlık Kurulu üyeliğine seçildi.

Tıp eğitimi ve Tıpta uzmanlık konusunda en üst ve bağlayıcı kurum olan Tıpta Uzmanlık Kurulu’na, halen görevini yürütmekte olan Prof. Dr. İrfan Şencan ile birlikte Prof. Dr. Oğuz Karabay’ın seçilmesi’nin ardından Sakarya Üniversitesi’nden görevli üye sayısı ikiye yükseldi.

Sakarya Üniversitesi ve Tıp Fakültesi için çok gurur verici olarak değerlendiren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, “TUK bilindiği üzere YÖK ve Sağlık Bakanlığı arasında bir kurumdur. Burada, üniversitemizden iki hocamızın bulunması bizim için çok gurur verici. Bu yeni görev dolayısıyla Prof. Dr. Oğuz Karabay hocamızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

19/12/2013 – YC