Gök Gürültülü

President Elmas Attends “Meeting of the Presidents”

08.04.2014

President of Sakarya University Prof. Dr. Muzaffer Elmas attended “Meeting of the Presidents” held in Warsaw.

“Meeting of the Presidents” organized as part of the 600th Anniversary of Turkey-Poland diplomatic relations was held in Warsaw.

The meeting was attended by Turkish Ambassador to Poland Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, President of the Council of Higher Education (YÖK) Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, President of Sakarya University Prof. Dr. Muzaffer Elmas, and several administrators including 14 presidents from Turkey and 17 presidents from Poland.

After the event, Turkish Ambassador to Poland Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan hosted a reception for the guests.

08/04/2014 –