Peygamberimizin Dilinden Fazîletli Dualar

15.02.2013

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Davut Aydüz, Amerika’da gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Newjersey eyâletinde bulunan “Ant Books and More” tarafından konferans için davet edilen Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Davut Aydüz, 29 ve 31 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen iki ayrı konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Aydüz, son yayınlanan “Peygamberimizin Dilinden Fazîletli Dualar” isimli kitabından hareketle verdiği konferanslarda, Kur’an’ı Kerim ve hadislerde yer alan Hz. Peygamberin yapmış olduğu me’sur duaları ve bunların hayatımızdaki yerini, yine Kur’an’ı Kerim’de yer alan diğer peygamberlerin yapmış olduğu faziletli duaları ve bunların tefsirlerini dinleyicilerle paylaştı.

Prof. Dr. Davut Aydüz, konferans’ın ardından okuyuculara kitaplarını imzaladı.

15/05/2013 – YC