Personel Ligi Devam Ediyor

12.03.2013

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen, SAÜ Personel Ligi ve SAÜ Sözleşmeli Personel Ligi’nde ilk maçlar oynandı.

SAÜ Personel Ligi’nde, SKS Dairesi Başkanlığı, Arifiye MYO, İşletme Fakültesi, Personel Dairesi Başkanlığı, Teknoloji Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Akyazı MYO, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Mühendislik Fakültesi olmak üzere 11 mücadele ediyor.

SAÜ Sözleşmeli Personel Ligi’nde ise İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, İdari Mali İşler Dairesi Başkanlığı, Peyzaj, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Koruma ve Güvenlik olmak üzere 7 takım mücadele ediyor.

2013 Sözleşmeli Personel Ligi Maç Sonuçları

Güvenlik Şube Müdürlüğü : 4                               Peyzaj : 0

Goller : Cemal KIRKALTIOĞLU (10.dk), Bayram KARGİN (43. Dk), Gökhan TAŞÇILAR (60.dk – 85.dk) (Güvenlik Şube Müdürlüğü)

Teknoloji Fak : 1                                         İşletme Fak. : 7

Goller : Selman EYÜPLER (5.dk – 23.dk – 60.dk), Ersen GÜVENÇ (30.dk – 75.dk), Levent AYAZ  (15.dk – 83.dk) (İşletme Fak.), Tuncay BAT (55.dk) (Teknoloji Fak.)

İdari Mali İşl. Dai. Bşk. : 7                    Müh. Fak.: 0

Goller : Fatih SEVİMLİ ( 20.dk) , Hasan BİLMİŞ (25.dk – 32.dk – 45.dk – 71.dk) , İbrahim KESGİN (43.dk) , Hakan YILMAZ ( 63.dk) İdari Mali İşl.Dai.Bşk

Sarı Kart : Fikret BOSTANCI (55.dk) Müh. Fak.

2013 Personel Ligi Maç Sonuçları

Fen Edebiyat Fak. : 5                                  Arifiye MYO : 0

Goller : A.Ali BERBER (13.dk), Orhan KAPLAN(25.dk – 41.dk – 75.dk) Murat SERDUVAN (86.dk) (Fen Edebiyat Fak.

Sarı Kart : Murat ALKAN 71.dk Fen Edebiyat Fak.

Akyazı MYO : 3                               Yapı İşleri Dai. Bşk. : 1

Goller : Umut AYDIN(66.dk) (Yapı İşl.Dai.Bşk.), Hasan Ali ÖZDEMİR (23.dk), Mehmet UYMAZ (50.dk – 84.dk) (Akyazı MYO)

Bilgi İşlem Dai.Bşk. : 0                                Müh. Fak. : 4

Goller : Alper KİRAZ (13.dk – 82.dk), Halil ERKUŞ ( 36.dk – 88.dk) (Müh.Fak.)

Teknoloji Fak : 1                                   İşletme Fak. : 2

Goller : Mustafa YILDIRIM (40.dk), Osman USLU (80.dk) İşletme Fak. , Ferhat AYDIN (15.dk) Teknoloji Fak.

Sarı Kart : Zülküf ÇEVİK İşletme Fak.

SKS Dai. Bşk. : 4                          Personel Dai. Bşk. : 2

Goller : Sinan KAHRAMAN (15.dk) , Kadir KOCACIK (25.dk), Özgür PEHLİVAN (61.dk), Nihat BOZYURT (75.dk) SKS Dai. Bşk. , Musa EYİSOY (18.dk) , Mahmut TANRIVERDİ (50.dk) Personel Dai. Bşk.

12/03/2013 – YC