Personel Ligi Devam Ediyor

12.03.2015

Sakarya Üniversitesi Personel Ligi’nde takımların mücadelesi son sürat devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi Personel Ligi’nde alınan maç sonuçları şu şekilde;

Orta Doğu Arş. Mrk. : 6                              Fen Edebiyat Fak.: 3

Yer                  : Kampüs Halı Saha              Hakem : Uğur Muslu

Orta Doğu Arş. Mrk. : Abdüssamet*** Recep Tayyip**** İsmail*** Ahmet**** F.Ahmet*** Ünal*** Frukan*** Şükrü**** Hakan***

Antrenör : Abdüssamet Pulat

Fen Edebiyat Fak.: Mustafa** Sedat** Hakan** Murat** Sadık** Turgut** Mehmet** Celal** Battalgazi** Murat A.** Mehmet N.** Raşit** Serkan**

Antrenör : Fatih Sönmez

Goller : Recep Tayyip Gürler (5-85.dk), Ahmet Üçağaç (40-60.dk), Şükrü Cicioğlu (90+1-90+3) (Orta Doğu Arş. Mrk.), A. Turgut Bilgiçli  (80.dk), Sadık Bağcı (87-89.dk),(Fen Edebiyat Fak.)

Ortadoğu Fırtınası

Personel liginin tecrübeli takımı Fen Edebiyat, Orta Doğu Araştırmaları Merkezi karşısında bozguna uğradı. Maçın sonlarında oyuna giren Şükrü Cicioğlu golleri ve asistleri ile gecenin yıldızı oldu. 9 golün atıldığı maçta, Orta Doğu takımı lige üç puanla başladı.