Özkaraman, SAÜ Siyasal Bilgiler Fakültesine Konuk oldu

01.03.2022

Eski Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesinde, Kentsel Sorunların Yönetimi dersinde “Tarihi Şehirlerin Yönetimi ve Sakin Şehir (Cittaslow) Taraklı” konulu ders anlattı.

Sakarya’nın Taraklı ilçesinin 2004-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığını yürüten Tacettin Özkaraman Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesine konuk oldu. Özkahraman, Kentsel Sorunların Yönetimi dersinde “Tarihi Şehirlerin Yönetimi ve Sakin Şehir (Cittaslow) Taraklı” konulu ders anlattı.

Özkaraman katıldığı derste öğrencilere Türkiye’de tarihi şehirlerin yönetimi, Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar ve “Sakin Şehir Taraklı” ile ilgili çalışmalar hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Özkaraman ayrıca programın son bölümünde öğrencilerin yönelttiği soruları cevapladı.