Oyun Karıştı

Oyun Karıştı
20.12.2011
1.693
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Ken Ludwig’in Ken Ludwig’in 90’lı yıllarda Broadway’de oynanan komedisi Oyun Karıştı’yı tiyatro severlerle buluşturuyor.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Emre Turhan’ın yönettiği  ‘Oyun Karıştı’ isimli komedi oyunu sahneleniyor.

Ken Ludwig’in 90’lı yıllarda Broadway’de oynanan komedisi “Oyun Karıştı”(Moon Over Buffalo)’da tiyatro dünyasında ün yapmış ama artık yıldızları sönmek üzere olan oyuncu karı kocanın turne sırasında başlarına gelenler anlatılıyor. Oyunun yardımcı yönetmeni Fatma Cerit. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan oyunda;  Barış Gemicioğlu, Begüm Eren, Didem Isıyel, Özge Arslan, Muvaffak Günaydın, Nurullah Kırdemir, Umut Arda Dündar, Oğuzhan İmert, İbrahim Başoğlu, Özlem Kepenek, Ezgi Kahraman, Tanju Yılmaz, Fatih Kesimal oynuyor. 2 perde olan oyun 20 Aralık Salı günü 20:00 – 22:00 saatleri arasında Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde oynanacak. Oyun için biletleri Merkez Kafeterya’dan ya da Kongre Merkezi’nden alabilirsiniz. Bilet ücreti 5 TL.

20/12/2011 – M. Çiğdem Zincirli

 


1.693 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.