Otomotiv Zirvesi 2016 Başlıyor

04.04.2016

Sakarya Üniversitesi, Sakarya Teknokent, Adaptto- Teknoloji Transfer Ofisi, Makine Mühendisliği Topluluğu ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Topluluğu ortaklığında ‘Otomotiv Zirvesi’16’ düzenlenecek.

Türkiye’nin önde gelen otomotiv firmalarını ve sektörün öncü isimlerinin konuk olacağı zirve, 6 Nisan Çarşamba günü 10.00 ve 15.00 saatleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan yardımcısı Hasan Ali Çelik’in de katılım göstereceği zirvede Otokar, Toyota, Türk Traktör, Başak Traktör, Anova ve Otomotiv Sanayi Derneği’nden konuşmacılar yer alacak. Otomotiv sektörünün Türkiye’deki geleceği, önemi ve yapılan yeni yatırımların konuşulacağı etkinlik boyunca katılımcılara yönelik çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız..

Link: https://www.facebook.com/events/1011848572234801/?active_tab=posts

04/04/2016 – MA