Osmanlı’dan Cumhuriyete Tarihsel Süreklilik Konferansı

02.12.2011

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi Prof .Dr. Vahdettin Engin’i konuk etti.

SAÜ Eğitim Fakültesi Çarşamba Etkinlikleri kapsamında Marmara Üniversitesi Fen edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof .Dr. Vahdettin Engin’i konuk etti.

Engin, Hendek Ticaret Merkezi’nde 30 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen ‘Osmanlı’dan Cumhuriyete Tarihsel Süreklilik’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Prof . Vahdettin Engin’in  yakın tarihten verdiği örneklerle tarih anlatımı ve yazımında  tarihsel sürekliliğin önemine değindiği konferansa katılım yoğun oldu.  Konferansı, Hendek ilçe kamu kurum ve kuruluşlarından katılımcılar, öğrenciler ve öğretim üyeleri dinledi.

Konferansın ardından SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş tarafından Prof. Dr. Vahdettin Engin’e çiçek takdim edildi.

02/12/2011 – Haber Merkezi