Gök Gürültülü

Ortak Zorunlu Dersler Duyurusu

30.09.2013

2013–2014 Eğitim Öğretim yılında uzaktan eğitim yoluyla verilecek olan ortak zorunlu dersler (Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Türk Dili) ile ilgili olarak bir duyuru yayımlandı.

2013–2014 Eğitim Öğretim yılında da uzaktan eğitim yoluyla verilecek Zorunlu Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Türk Dili 4+0 derslerine yüz-yüze eğitim desteği vermek üzere güz yarıyılı boyunca hafta içi her gün SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi 7 No’lu salon’ da ilgili Bölüm elemanlarınca ilgili haftaya ait dersler ayrıca anlatılıyor olacaktır.

Aşağıda detayları sunulan programlara öğrencilerin kendi programlarındaki boşlukları göz önünde bulundurarak, kendilerine uygun günlerde katılması kendileri açısından yararlı olacaktır.

İlgili dersleri alan tüm öğrencilerimize duyurulur.

Ayrıntılı Bilgi ve Ders saatleri için Aşağıdaki Linke Tıklayınız..

kongre merkezi dersleri

30/09/2013 – YC