Ortak Zorunlu Dersler Duyurusu

24.02.2014

2013–2014 Bahar Yarıyılı uzaktan eğitim yoluyla verilecek Zorunlu Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Türk Dili dersleri ile ilgili olarak bir duyuru yayınlandı.

2013–2014 Eğitim Öğretim yılında da uzaktan eğitim yoluyla verilecek Zorunlu Yabancı Dil, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Türk Dili 4+0 derslerine yüz-yüze eğitim desteği vermek üzere bahar yarıyılı boyunca hafta içi her gün Kampus Kültür ve Kongre Merkezi 7 No’lu salon’ da ilgili Bölüm elemanlarınca ilgili haftaya ait dersler ayrıca anlatılıyor olacaktır.

Aşağıda detayları sunulan programlara öğrencilerin kendi programlarındaki boşlukları göz önünde bulundurarak, kendilerine uygun günlerde katılması kendileri açısından yararlı olacaktır.

İlgili dersleri alan tüm öğrencilerimize duyurulur.

Ayrıntılı Bilgi İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız..

Ortak Zorunlu Dersler Duyurusu

24/02/2014 – YC