Organ Bağışı Haftasında Anlamlı Kampanya

03.11.2014

Sakarya Üniversitesi ile Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü, organ bağışı haftası dolayısıyla ortaklaşa organ bağışı kampanyası düzenledi.

Merkez Kafeterya’da bir stant açan Tıp Fakültesi öğrencileri İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, organ bağışı ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi. İlerleyen zamanlarda belirli gün ve haftalar dışında da stant açacaklarını ifade eden yetkililer, bu kapsamda bir proje yapılması konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti. Bir gün süren organ bağışı kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

03/11/2014 – HB