Öğretmen Adaylarından Örnek Proje

Öğretmen Adaylarından Örnek Proje
08.05.2014
1.148
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri örnek bir projeye imza atarak fidan dikti. Genç öğretmen adayları “Doğayı hep beraber koruyalım.” mesajını verdiler.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin Topluma Hizmet Dersi kapsamında projelerini sürdürüyor. Anlamlı ve örnek projelere imza atan öğrenciler son olarak Hendek İlçesi Atike Hanım Parkı’nda fidan diktiler. Yaklaşık 100 fidanı kendi elleriyle toprakla buluşturan genç öğretmen adayları, “Çevremizi koruyalım.” mesajı verdi.

Öğretmen adayları Battal Şahbaz, Melek Açıkdeniz, Merve Çavuş, Elif Çetin, Nebile Esra Gönülalan,  Rukiye Atak, Tuğba Arslan, Esra Şahin, Zeynep Akdeniz, Rabia Uzun, Semiha Erkovan, Hamit Beyboğa, Mehmet Konukçu, Emrullah Sarı, Celal Karabey, Kenan Bulut, Sümeyra Ozanlı ve Gülcan Çiftçi organizasyon hakkında kısa birer açıklama yaparak, “Koordinatör Öğretim Üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Nesrin Akıncı Çötok, Yrd. Doç. Dr. Yüksel Güçlü ve Hatice Söylemez’e,  Hendek Orman Fidanlığı yetkililerine, Hendek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Sarp Karataş’a, bize fidan dikiminde yardımcı olan işçi ağabeylerimize, araç konusunda yardımcı olan Hendek Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

8/05/2014 – HM
1.148 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.