Öğretim Üyelerimiz Yeniden Deprem Bölgesinde

Öğretim Üyelerimiz Yeniden Deprem Bölgesinde

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyeleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından üniversitemize gönderilen talep üzerine yeniden sahaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem afeti sonrası Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde 1000’e yakın okul, hastane, cami, askeri ve emniyet binaları, belediye binaları, hastane gibi kamu binalarında çalışma yürüten ve yer bilimleri açısından saha araştırmaları gerçekleştiren öğretim üyelerimiz, ikinci kez deprem bölgesine gitti.

SAÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Emiroğlu, Afet Yönetim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Osman Sönmez, Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Tuba Tatar, İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Aydın Demir, Arş. Gör. İrfan Şehrullah Öztürk ve Arş. Gör. Muhammet Burhan Navdar’dan oluşan ekibimiz, hasar tespit çalışmalarının tamamlanması ve belirli seviyelerde bulunan binaların tespitinin yapılması amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yürüttüğü hasar tespit çalışmalarına gönüllü olarak destek olacak.

 


1.778 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.