Öğrencilere Hendek Tanıtımı

Öğrencilere Hendek Tanıtımı
06.10.2011
911
A+
A-

Hendek Belediyesi, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi 1. sınıf öğrencilerine Hendek ilçesini tanıttı.

Hendek Belediyesi, Hendek Kaymakamlığı ve Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi´nin işbirliğiyle Hendek Gençlik Merkezi’nde bir tanışma yemeği düzenlendi. Yemeğe Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı Ali İnci, SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Çuhadar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ercan Çetin katıldı.

Yemeğe katılan öğrencilere bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’in üniversite eğitimi için gelinebilecek en güzel yerlerden biri olduğunu vurgulayarak “İlçemiz gerek eğitim, gerek sosyo-kültürel gerekse yaşanabilirlik açısından ülkemizin lider kentlerinden birisidir. Hendek Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz önem hizmetlerimizin her aşamasında hissedilmektedir. Hendek´te öğrenci olmanın bir ayrıcalık olduğunu size sunduğumuz imkanlarla hissedeceksiniz. Evinizde olmanın huzurunu yaşamanız dileğiyle, ilçemize hoşgeldiniz.” dedi.

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan da öğrencilere, Hendek hakkında bilgiler vererek “Hendek´in farkı vardır. Hendek Büyükşehir kapsamındadır ve burada birçok kültürden insan bir arada barış, dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşamaktadırlar. Bizler bir arada yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizler de her biriniz ayrı şehirlerden geldiniz. İlçemizdeki eğitim döneminiz boyunca, sizleri huzur içerisinde yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hendek huzurlu bir ilçedir. Amacımız sizlerin ilçemizden memnun bir şekilde ayrılmanızı sağlamaktır. Burada geçirdiğiniz süreler hayatınızın en önemli ve hayata atıldığınız bir dönemdir. İlçemiz güzeldir ve buradaki güzellikleri yaşadıkça daha iyi göreceksiniz. Sizlere düşen sadece çalışmaktır.” dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Kaymakam Mustafa Ayhan daha sonra öğrencilere yeni yapılan Hendek Gençlik Merkezi´ni gezdirdiler. Hendek Belediyesi, öğrencilere Hendek´in tanıtımının, öğrencilere faydalı olacak belediye tesislerinin ve ilçedeki önemli telefonların yer aldığı bir ilçe rehberi dağıttı.

06.10.2011 – SAÜ BHİM


911 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.