Gök Gürültülü

Öğrencilerden Türk Sanat Müziği Konseri

07.12.2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen  ‘Türk Sanat Müziği Konseri’ 5 Aralık Cuma günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tuncay Kardaş’ın şefliğini yaptığı konserin korosunda, ‘Türk Müziği’ seçmeli üniversite ortak dersleri alan öğrenciler yer aldı. Türk müziğinin sevilen şarkılarının seslendirildiği konsere, SAÜ’lü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğr. Gör. Kardaş’a, udda Öğr. Gör. Hamdi İtil, kemanda Murat Örsel, kanunda Orçun Çalkap, klarnette Ali Sert, klavyede Hüseyin Bertan, ritimde Onur Sancak, Burak Yücel ve Şahin Akgül eşlik etti.

“Safalar Getirdiniz”, “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın”, “Hasretinle Yandı Gönlüm”, “Aşkınla Yana Yana”, “Şimdi Uzaklardasın”, “Nazende Sevgilim” gibi Türk Müziğindeki birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser, müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı.

05.12.2014 – YC