Öğrencilerden Türk Sanat Müziği Konseri

15.12.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen  ‘Türk Sanat Müziği Konseri’ 14 Aralık Pazartesi günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tuncay Kardaş’ın şefliğini yaptığı konserin korosunda, ‘Türk Müziği’ seçmeli üniversite ortak dersleri alan öğrenciler yer aldı. Türk müziğinin sevilen şarkılarının seslendirildiği konsere, SAÜ’lü öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

‘Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın’, ‘Olanlar Oldu Geçti Artık’, ‘Sen Ne Dersen De’, ‘Veda Busesi’, ‘Söyle Naz mı Bu Kaş Çatış’, ‘Ne Çıkar Bahtımızda’, ‘Ayrılık Varsa Yarın’ gibi Türk Müziğindeki birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser, müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Konserin finalinde dinleyiciler, koroyu ve orkestrayı dakikalarca ayakta alkışladı.

15.12.2015 – SA